Celoletna-šola
Meridijani
Tuina-masaža
Aromaterapija
TKM
Modrina
previous arrow
next arrow
Celoletna-šola-mobile-2
Celoletna šola Tuina masaže
Meridijani-mobile-2
Meridiani
Tuina-masaža-mobile-2
Tuina masaža
TKM-mobile-2
Tradicionalna Kitajska Medicina
Aromaterapija-mobile-2
Aromaterapija
Modrina-mobile-2
...kjer modrina postane modrost
previous arrow
next arrow

TEČAJ TUINA MASAŽE

V zadnjem času se bolj osredotočamo na Celoletno šolo Tuina masaže gede na obsežnost in kompleksnost Tradicionalne kitajske medicine in Tuina masaže.

Vendar pa se radi odzovemo na povabilo raznih organizatorjev in pripravimo vikend delavnice Tuina masaže, ali pa predavanja o različnih temah iz Tradicionalne kitajske medicine in povezavami le-teh z zahodno medicino.

Tako smo sodelovali že z različnimi organizatorji kot na primer Althea Lesce, Bcenter Izola, Zana center Velenje, Plesni Studio Intakt, Društvom za osebe s posebnimi potrebami – Barka, Društvom slepih in slabovidnih, Društvom Bownovih terapevtov Slovenije in drugimi.

KAJ BOSTE SPOZNALI

Temeljito razumevanje Tuina masaže Naučili se boste osnovnih načel Tuina masaže, vključno s poudarkom na akupresurnih točkah, meridianih in pretoku življenjske energije (Qi) v telesu.

Razne masažne prijeme in tehnike Spoznali boste različne tehnike gnetenja, potiskanja, valjanja, pritiskanja in druge, ki se uporabljajo v Tuina masaži za odpravljanje blokad v pretoku energije, sprostitev mišic, zmanjšanje bolečin in izboljšanje počutja.

Usmerjena praksa  Pridobili boste praktične veščine, saj boste ob izvajanju masaže pod vodstvom izkušenih terapevtov, kar vam bo omogočilo, da se učinkovito naučite pravilnih tehnik.

Zdravstvene koristi  Spoznali boste, kako Tuina masaža in Tradicionalna kitajska medicina vpliva na zdravje in kako ju uporabljamo za lajšanje različnih bolezni, telesnih težav, vključno s stresom, bolečinami v mišicah in sklepih, glavoboli in drugimi stanji.

Samopomoč  Naučili se boste preprostih tehnik Tuina masaže za samomasažo, ki vam bodo pomagale pri vsakodnevnem sproščanju napetosti in vzdrževanju dobrega počutja.

KOMU JE NAMENJENO

  • tistim, ki jih zanima kitajska tradicionalna medicina in želijo pridobiti vpogled v eno od njenih ključnih tehnik.

  • maserji, terapevti, inštruktorji joge in osebe v zdravstvenih poklicih, ki želijo razširiti svoje znanje in veščine ter ponuditi bolj celovito obravnavo svojim strankam.

  • posamezniki, ki iščejo naravne in neinvazivne načine za lajšanje bolečin, zmanjšanje stresa in izboljšanje splošnega zdravja.

Z veseljem vas bomo uvedli v čudoviti svet tradicionalne kitajske medicine in Tuina masaže in vam pomagali pridobiti dragocene veščine za izboljšanje vašega zdravja in počutja. Odkrite z nami zdravilno moč in lepoto Tuina masaže in Tradicionalne Kitajske Medicine.